اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 7 دى ماه 1403 ساعت: 10:25:16

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب با توسعه کشت چغندر پاییزه در کرمانشاه

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب با توسعه کشت چغندر پاییزه در کرمانشاه

کرمانشاه - ایرنا - معاون پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: طرح توسعه کشت چغندر قند پاییزه در مناطق گرمسیری استان موجب کاهش ۱۰ میلیون متر مکعبی آب و افزایش ۱۵ هزار تنی تولید شکر در کارخانه‌های قند استان می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 12:0:17