بندرعباس - ایرنا- کارشناس تغذیه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان گفت: میوه چیکو در مرحله رسیدگی دارای گوشت شیرین و نرم و رنگ قهوهای بوده و باتوجه به حدود ۲۱ درصد قند پس از فرآوری به محصولات با ارزش دیگری مانند مربا و مارمالاد مفید، سبب افزایش ارزش افزوده می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 مهر 1399ساعت انتشار : 11:0:25بندرعباس - ایرنا- کارشناس تغذیه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان گفت: میوه چیکو در مرحله رسیدگی دارای گوشت شیرین و نرم و رنگ قهوهای بوده و باتوجه به حدود ۲۱ درصد قند پس از فرآوری به محصولات با ارزش دیگری مانند مربا و مارمالاد مفید، سبب افزایش ارزش افزوده می شود.