خبرگزاری میزان - با شکایت مشتریان یک رستوران در مرکز نیویورک به مراکز بهداشتی، ماموران بهداشت مواد غذایی به این محل رفته و پس از بازرسیها و جستوجوهای فراوان مشخص شد که صاحب رستوان به علت گران بودن نرخ گوشت قرمز، از گوشت میمون و چند خزنده برای طبخ غذاهای خود استفاده می کنند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آذر 1394ساعت انتشار : 7:29:54خبرگزاری میزان - با شکایت مشتریان یک رستوران در مرکز نیویورک به مراکز بهداشتی، ماموران بهداشت مواد غذایی به این محل رفته و پس از بازرسیها و جستوجوهای فراوان مشخص شد که صاحب رستوان به علت گران بودن نرخ گوشت قرمز، از گوشت میمون و چند خزنده برای طبخ غذاهای خود استفاده می کنند.