اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 10 خرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 10 خرداد ماه 1404 ساعت: 7:25:16

حفاظت از مغز با مصرف این مواد غذایی

حفاظت از مغز با مصرف این مواد غذایی

آجیل بهترین غذایی است که هر فرد می‌تواند در یک رژیم غذایی مصرف کند. ما ایرانی‌ها نیز علاقه به مصرف انواع آجیل‌ها اعم از شور و شیرین به همراه گردو و بادام و فندوق و کشمش داریم. گردو و بادام رایج ترین انواعی هستند که برای فواید شناختی مصرف می‌شوند. اما کدامیک برای تقویت حافظه بهتر است؟ گردو و بادام از تمام مواد مغذی ضروری ساخته شده‌اند که از حافظه و همچنین عملکرد کلی مغز پشتیبانی می‌کنند. در این مطلب پروفایل‌های تغذیه‌ای و خواص تقویت کننده حافظه آن‌ها را با یکدیگر مورد سنجش قرار می‌دهیم. مقایسه تغذیه‌ای

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 بهمن 1403ساعت انتشار : 13:25:35