رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: به منظور حفظ ضخامت و حالت سفتی در سرشیر هتای سنتی از دستمال کاغذی استفاده میشود این در حالی است که این مواد سلولزی به هیچ عنوان در بدن هضم نشده و باید دفع شود.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آبان 1396ساعت انتشار : 8:13:14رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: به منظور حفظ ضخامت و حالت سفتی در سرشیر هتای سنتی از دستمال کاغذی استفاده میشود این در حالی است که این مواد سلولزی به هیچ عنوان در بدن هضم نشده و باید دفع شود.