از آنجایی که برای طبخ فست فودها مانند پیتزا به خصوص در رستورانها از روغنهای چند بار حرارت دیده استفاده میشود بنابراین مصرف مکرر این غذاها زمینه را برای بروز بیماریهایی مانند دیابت، فشار خون، ناراحتیهای قلبی و عروقی و سرطان فراهم میکند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 آذر 1395ساعت انتشار : 2:47:45از آنجایی که برای طبخ فست فودها مانند پیتزا به خصوص در رستورانها از روغنهای چند بار حرارت دیده استفاده میشود بنابراین مصرف مکرر این غذاها زمینه را برای بروز بیماریهایی مانند دیابت، فشار خون، ناراحتیهای قلبی و عروقی و سرطان فراهم میکند.