گرگان - ایرنا - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: 17هزارو742 مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در راستای کنترل بهداشت فردی و مواد غذایی از رستوران ها، اماکن اقامتی، فست فودها و دیگر مراکز این حوزه انجام شد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 فروردین 1396ساعت انتشار : 11:27:23گرگان - ایرنا - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: 17هزارو742 مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در راستای کنترل بهداشت فردی و مواد غذایی از رستوران ها، اماکن اقامتی، فست فودها و دیگر مراکز این حوزه انجام شد.