اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 15 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 15 دى ماه 1403 ساعت: 13:26:15

تحول صنایع غذایی کشور تا بهار 95/ قابلیت ایران برای فتح بازارهای بین‌المللی

تحول صنایع غذایی کشور تا بهار 95/ قابلیت ایران برای فتح بازارهای بین‌المللی

ایران به لحاط داشتن پتانسیل عظیمی در صنایع غذایی این موقعیت این را دارد که فتح‌کننده بازارهای بین‌المللی باشد؛ به‌طوی که فروردین و اردیبهشت‌ماه سال 95 شاهد تحولات چشمگیری در این عرصه خواهیم بود.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1394ساعت انتشار : 15:37:19
ایران به لحاط داشتن پتانسیل عظیمی در صنایع غذایی این موقعیت این را دارد که فتح‌کننده بازارهای بین‌المللی باشد؛ به‌طوی که فروردین و اردیبهشت‌ماه سال 95 شاهد تحولات چشمگیری در این عرصه خواهیم بود.   به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی امروز در همایش روز جهانی با بیان اینکه رشد و توسعه پایدار قبل از اینکه به پول و ثروت‌های مادی نیاز داشته باشد، نیاز به انسان‌های سالم دارد، گفت: اگر بخواهیم کشوری با رشد و توسعه پایدار داشته باشیم، نخستین نکته داشتن نسل‌های سالم است. سیدمحمدرضا مرتضوی با عنوان اینکه سلامت انسان و تضمین سلامت بشر به دو فاکتور مهم روح انسان و سلامت جسمی بستگی دارد، افزود: در کنار سلامت روح مردم، باید به سلامت جسم نیز توجه اساسی شود که این موضوع نسل‌های جاری و آینده را حفاظت خواهد کرد. وی خاطرنشان کرد: داشتن نسل‌های سالم و پرانرژی علاوه بر سلامت روح نیاز به سلامت جسم دارد و تضمین سلامت جسم نقش بی‌بدیل در رشد و توسعه کشور دارد که صنایع غذایی کشور در حفاظت و صیانت از سلامت نسل‌های ایرانی تکلیف بسیار خطیری را عهده‎دار شده است. مرتضوی با اشاره به اینکه در تجارت جهانی مهم‌ترین و اساسی‌ترین موضوع در سطح توجهات صنعت غذایی است که به سلامت جامعه بستگی دارد، ادامه داد: صنعت غذایی ایران دارای تاریخچه روشن و گویا است که یکی از قدیمی‌ترین صنایع کشور صنعت غذایی است که سابقه 100 ساله در صنعت قند و شکر و قدمت 100 ساله در صنعت آرد و بیش از 70 سال سابقه در صنایع گوشتی دارد؛ به‌طوری که جز صنایع برتر در منطقه خاورمیانه به حساب می‌آید. وی با اعلام اینکه ایران از نظر برند از نیم قرن سابقه برخوردار است، تصریح کرد: سهم صنعت غذایی ایران در اشتغال حدود 17 درصد است؛ به‌طوری که هم‌اکنون 430 هزار شغل در صنعت غذایی فعال است. رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی یادآور شد: قوانین بهداشتی و استانداردهای تدوین‌شده در ایران نسبت به سایر کشورها بسیار سخت‌گیرانه تنظیم و اجرا می‌شود که این یکی از شاخصه‌های مهم در صنعت غذایی کشور است. مرتضوی تأکید کرد: یکی از موضوع‌های اساسی که در صنعت غذایی مغفول مانده این است که بخشی از صنایع دارای شناسنامه و بخشی بدون شناسنامه هستند، اگر به فکر تضمین سلامت غذایی مصرف‌کننده هستیم باید غذا از مزرعه تا زمانی که به دست مصرف‌کننده می‌رسد، مورد تضمین اساسی قرار گیرد. وی با اشاره به اینکه قوانین سخت‌گیرانه‌ای در کشور تدوین شده است، اظهار داشت: تکلیف ما این است که این موضوع را از مزرعه تا زمانی که به دست مصرف‌کننده می‌رسد تضمین کنیم. مرتضوی همچنین گفت: نظام توزیع در ایران آنطور که باید و شاید با امکانات مدرن روز هماهنگ نیست که خود آسیب جدی به مصرف‌کننده و واردکننده می‌ز‌ند و این موضوع باید بازنگری شود. وی در پایان افزود: ایران به لحاط داشتن پتانسیل عظیمی در صنایع غذایی این موقعیت این را دارد که فتح‌کننده بازارهای بین‌المللی باشد؛ به‌طوی که فروردین و اردیبهشت‌ماه سال 95 شاهد تحولات چشمگیری در این عرصه خواهیم بود و صنعت غذایی ایران این آمادگی را دارد که سرمایه‌گذاری بسیاری در این زمینه با صنایع کشورهای خارجی انجام دهد./   خبرنگار: افسانه زعیم‌زاده F-940725-06