کارشناس مسئول بهداشت موادغذایی و اماکن عمومی شهر ایلام گفت: گاهاً در آبیاری سبزیجات از آب آلوده و کودهای انسانی و حیوانی استفاده میشود، بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی، باید به شستوشوی این مواد غذایی با مواد سالمساز توجه کرد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آبان 1394ساعت انتشار : 11:17:32کارشناس مسئول بهداشت موادغذایی و اماکن عمومی شهر ایلام گفت: گاهاً در آبیاری سبزیجات از آب آلوده و کودهای انسانی و حیوانی استفاده میشود، بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی، باید به شستوشوی این مواد غذایی با مواد سالمساز توجه کرد.