مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها و ایام خاص گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط تحت کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی قرار میگیرند.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 خرداد 1396ساعت انتشار : 13:7:31مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها و ایام خاص گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط تحت کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی قرار میگیرند.