اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 12:25:16

بازرسی مستمر مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان

بازرسی مستمر مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان

مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط تحت کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی قرار می‌گیرند.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 خرداد 1396ساعت انتشار : 13:7:31
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط تحت کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی قرار می‌گیرند.