اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 28 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 28 تير ماه 1404 ساعت: 20:25:26

کپک روی مواد غذایی؛ کاملا دور بیاندازیم یا فقط کپک را جدا کنیم؟

کپک روی مواد غذایی؛ کاملا دور بیاندازیم یا فقط کپک را جدا کنیم؟

«کپک‌ها از دسته قارچ‌ها هستند که در شرایط خاص می‌توانند مواد غذایی را آلوده کنند، اغلب کپک‌هایی که روی مواد غذایی رشد می‌کنند خطر چندانی ندارند، اما برخی از کپک‌ها هستند که سمی با عنوان مایکوتوکسین از خودشان ترشح می‌کنند.»

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 بهمن 1402ساعت انتشار : 14:1:49