معمولا با هربار آشپزی اجاق گاز و میله های آن دچار لکه و کثیفی می شوند بهتر است بعد از آشپزی به سراغ تمیزکردن این لکه ها بروید تا بعد ها کار شما مشکل تر نشود. به گزارش ایلنا، بسیاری از خانم ها به تمیزی گاز اهمیت میدهند اما پس از هر بار آشپزی میله های گاز را تمیز نمی کنند. به همین دلیل با گذشت زمان، روغن و مواد غذایی پخته شده باعث کثیف شدن این شبکه ها می شوند به طوری که تمیز کردن آنها بسیار مشکل خواهد شد. در این بخش شما را با آسانترین روش های تمیز کردن میله های ( چدن ) اجاق گاز آشنا می کنیم.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 بهمن 1402ساعت انتشار : 17:0:55