رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به توقف طرح کلان ملی مدیریت و سیاستگذاری خطر آلایندههای غذایی، گفت: بررسی تقلبات و آلایندههای غذایی از جمله اولویتهای این موسسه علمی است که در این راستا طرحهای تحقیقاتی در زمینه تقلبات زعفران در دستور کار قرار دارد.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 آذر 1396ساعت انتشار : 2:46:10رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به توقف طرح کلان ملی مدیریت و سیاستگذاری خطر آلایندههای غذایی، گفت: بررسی تقلبات و آلایندههای غذایی از جمله اولویتهای این موسسه علمی است که در این راستا طرحهای تحقیقاتی در زمینه تقلبات زعفران در دستور کار قرار دارد.