اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 12 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 12 مرداد ماه 1404 ساعت: 15:25:50

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین

معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد. به گزارش ایلنا، کلثوم خیرالهی  با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای تأمین غذای سالم، مغذی، کم‌حجم و با ماندگاری بالا در ایام اربعین گفت: با توجه به گرمای هوا و شرایط سخت مسیر پیاده‌روی، انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب اهمیت دوچندان دارد و می‌تواند از بروز مشکلات گوارشی و مسمومیت‌های غذایی جلوگیری کند.  وی افزود: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند استفاده از خلاء، بسته‌بندی‌های پیشرفته و فناوری نانو می‌تواند ضمن افزایش طول عمر محصولات غذایی، کیفیت، طعم و ایمنی آن‌ها را نیز حفظ کند و در همین راستا حمایت از صنایع غذایی دانش‌بنیان ضروری است. 

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مرداد 1404ساعت انتشار : 10:25:34