یک دکترای صنایع غذایی با اشاره به مشکلات زمان ماندگاری کوتاه و خطر آلودگی لبنیات سنتی، از طراحی و اختراع روشی نوین برای تولید ماست سرشیردار سنتی به صورت کاملا صنعتی و استاندارد خبرداد.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 بهمن 1395ساعت انتشار : 9:38:47یک دکترای صنایع غذایی با اشاره به مشکلات زمان ماندگاری کوتاه و خطر آلودگی لبنیات سنتی، از طراحی و اختراع روشی نوین برای تولید ماست سرشیردار سنتی به صورت کاملا صنعتی و استاندارد خبرداد.