اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 17 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 17 مرداد ماه 1404 ساعت: 0:25:44

سوءتغذیه عامل افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در جهان است؟!

سوءتغذیه عامل افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در جهان است؟!

مقاومت آنتی‌بیوتیکی یک مسئله جهانی است که افراد را در هر سن و پیشینه‌ای تحت تأثیر قرار می‌دهد. عفونت‌های مقاوم می‌توانند به‌راحتی از طریق سفر و تجارت بین کشور‌ها منتشر شوند و به مسئله‌ای بین‌المللی تبدیل شوند.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 آذر 1402ساعت انتشار : 9:1:1