مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی درباره روش نگهداری ماهی قرمز افزود: دمای نگهداری آب ماهی قرمز نباید بیشتر از 25 درجه باشد، چراکه این موجود تحمل دمای بالا و نور آفتاب را ندارد و به زودی تلف میشود.
منبع خبر : میزان - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اسفند 1394ساعت انتشار : 9:53:18مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی درباره روش نگهداری ماهی قرمز افزود: دمای نگهداری آب ماهی قرمز نباید بیشتر از 25 درجه باشد، چراکه این موجود تحمل دمای بالا و نور آفتاب را ندارد و به زودی تلف میشود.