تهران - ایرنا - رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم شهر تهران گفت: مهم ترین دلیل بی کیفیتی نان انتقال آرد یارانه ای ( کم کیفیت ) از واحدهای سنتی به واحدهای آزاد پز (نان صنعتی) است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 آذر 1394ساعت انتشار : 14:59:7تهران - ایرنا - رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم شهر تهران گفت: مهم ترین دلیل بی کیفیتی نان انتقال آرد یارانه ای ( کم کیفیت ) از واحدهای سنتی به واحدهای آزاد پز (نان صنعتی) است.