اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 17:26:8

ماه رمضان فرصتی مناسب برای جلوگیری از هدررفت منابع

ماه رمضان فرصتی مناسب برای جلوگیری از هدررفت منابع

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای خودداری از اسراف در تدارک و مصرف مواد غذایی، جلوگیری از هدررفت منابع و به‌طور کلی توجه به محیط زیست است.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 12:0:47
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای خودداری از اسراف در تدارک و مصرف مواد غذایی، جلوگیری از هدررفت منابع و به‌طور کلی توجه به محیط زیست است.