پژوهشگران دانشگاه کردستان طی یک پژوهش آزمایشگاهی به بررسی امکان استفاده از نانوذرات روی بهعنوان مواد غذایی مکمل در صنعت پرورش ماهی پرداختند که نتایج پژوهش آنها میتواند در صنعت تولید غذای آبزیان و صنعت پرورش و تکثیر آبزیان مورد استفاده قرار گیرد.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 شهریور 1395ساعت انتشار : 9:37:29پژوهشگران دانشگاه کردستان طی یک پژوهش آزمایشگاهی به بررسی امکان استفاده از نانوذرات روی بهعنوان مواد غذایی مکمل در صنعت پرورش ماهی پرداختند که نتایج پژوهش آنها میتواند در صنعت تولید غذای آبزیان و صنعت پرورش و تکثیر آبزیان مورد استفاده قرار گیرد.