مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: كاهش دریافت كالری مردم از طریق كاهش قند، چربی و نمک، مهم ترین هدف سازمان غذا و دارو در سال ۹۵ است.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 14:42:47مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: كاهش دریافت كالری مردم از طریق كاهش قند، چربی و نمک، مهم ترین هدف سازمان غذا و دارو در سال ۹۵ است.