اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات

کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات بسته‌بندی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.جمشید مغازه‌ای با بیان اینکه احتمال آلوده بودن شیرینی و شکلات بسته‌بندی به ویروس کرونا وجود ندارد، اظهار کرد: بخش اعظمی از ماشین‌آلات تولید شیرینی و شکلات بسته‌بندی اتوماتیک است و در محیط سرپوشیده تولید می‌شود. وی با بیان اینکه کارخانه‌های تولیدی بعد از ۱۶ فروردین با رعایت نکات بهداشتی، ‌کنترل و ضدعفونی کارخانه‌ها و اتخاذ تمهیدات لازم شروع به فعالیت کردند، از کاهش تقاضای شیرینی و شکلات خبر داد.به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات، کارخانه‌های این بخش ظرفیت تولیدشان را ۳۰ درصد کاهش دادند که علت این کاهش علاوه بر کاهش مصرف، تحت تاثیر تعطیلی واحدها در نوروز و رعایت شرایط شیوع ویروس کرونا هم بوده است.

منبع خبر : دنیای اقتصاد - صنعت و معدنلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 7:0:46
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات بسته‌بندی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.جمشید مغازه‌ای با بیان اینکه احتمال آلوده بودن شیرینی و شکلات بسته‌بندی به ویروس کرونا وجود ندارد، اظهار کرد: بخش اعظمی از ماشین‌آلات تولید شیرینی و شکلات بسته‌بندی اتوماتیک است و در محیط سرپوشیده تولید می‌شود. وی با بیان اینکه کارخانه‌های تولیدی بعد از ۱۶ فروردین با رعایت نکات بهداشتی، ‌کنترل و ضدعفونی کارخانه‌ها و اتخاذ تمهیدات لازم شروع به فعالیت کردند، از کاهش تقاضای شیرینی و شکلات خبر داد.به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات، کارخانه‌های این بخش ظرفیت تولیدشان را ۳۰ درصد کاهش دادند که علت این کاهش علاوه بر کاهش مصرف، تحت تاثیر تعطیلی واحدها در نوروز و رعایت شرایط شیوع ویروس کرونا هم بوده است.