صرفهجویی در هزینه و محیط زیست با انجماد بیشتر غذاها
در دوران کنونی که قیمت مواد غذایی روز به روز افزایش مییابد، مدیریت هدررفت غذا به یک اولویت اصلی برای بسیاری از خانوادهها تبدیل شده است. یک مطالعه جدید نشان میدهد که استفاده بیشتر از فریزر برای ذخیرهسازی مواد غذایی جدید و باقیمانده غذا میتواند به کاهش هدررفت غذا کمک کند و در عین حال به صرفهجویی اقتصادی و حفاظت از محیط زیست منجر شود.
منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 دی 1403ساعت انتشار : 18:26:9