اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 12:25:16

کاهش ۴۰ درصدی تولید محصول انجیر در شهرستان بردسکن

کاهش ۴۰ درصدی تولید محصول انجیر در شهرستان بردسکن

راثر سرمازدگی سال گذشته و گرمای بیش از حد هوا و خاموشی چاه موتور‌های کشاورزی تولید محصول انجیر را در بردسکن نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش یافت.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مرداد 1401ساعت انتشار : 17:0:52
راثر سرمازدگی سال گذشته و گرمای بیش از حد هوا و خاموشی چاه موتور‌های کشاورزی تولید محصول انجیر را در بردسکن نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش یافت.