کرمان - ایرنا - کارشناس مسئول نظارت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: بروز 33 درصد سرطان ها مربوط به نوع مصرف مواد غذایی و روی آوردن به مصرف زیاد قند، نمک و چربی هاست.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 مهر 1395ساعت انتشار : 14:57:47کرمان - ایرنا - کارشناس مسئول نظارت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: بروز 33 درصد سرطان ها مربوط به نوع مصرف مواد غذایی و روی آوردن به مصرف زیاد قند، نمک و چربی هاست.