صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مجمع عمومی عادی اتاق مشترک ایران برزیل به منظور تعیین اعضای هیات مدیره برگزار شد و نمایندگان صنایع غذایی بیشترین کرسی هیات مدیره را در اختیار گرفتند.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 تیر 1396ساعت انتشار : 19:47:17صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مجمع عمومی عادی اتاق مشترک ایران برزیل به منظور تعیین اعضای هیات مدیره برگزار شد و نمایندگان صنایع غذایی تمامی کرسی های هیات مدیره را در اختیار گرفتند.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، عصر امروز اعضای اتاق مشترک ایران و برزیل اولین مجمع عمومی خود را به منظور تایید اساسنامه و تعیین اعضاء هیات مدیره برگزار کردند و افراد زیر پس از شمارش آراء به عنوان اعضای هیات مدیره برگزیده شدند:اعضای هیات مدیره:مسلم ناصری – افق سعیدفرهاد آگاهی -کشت و صنعت نارتاک ساوهبهزاد درخور- مهیا پروتئینکاوه زرگران – زرباختر آسیامحسن امینی – فرهیختگان زرناممهدی جهانبانی - توسعه تجارت نور ابرارحسن مهربانی یگانه - کلهردانه جنوباعضای علی البدل هیات مدیره:سید فخرالدین عامریان – بازرگانی دشت بهشت آریاعلی جابریان همدانی – توسعه و ابتکار نور البرزبازرس:غلام عباس سمیعی – ارمغان تجارت آریابازرس علی البدل:رمضان خلج