اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 29 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 29 تير ماه 1404 ساعت: 22:25:26

پیشگیری از کمبود کالاهای اساسی؛ ضرورت برنامه‌ریزی و مدیریت بهینه در بحران‌ها

پیشگیری از کمبود کالاهای اساسی؛ ضرورت برنامه‌ریزی و مدیریت بهینه در بحران‌ها

کنگاور - ایرنا- در نشستی در شهرستان کنگاور، کارشناسان و مسوولان به بررسی علل کمبود کالاهای اساسی در زمان بحران‌ها پرداختند و بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت ذخایر و اطلاع‌رسانی مؤثر به مردم تأکید کردند. با توجه به تجارب جهانی، راهکارهایی برای جلوگیری از نوسانات بازار و تأمین امنیت غذایی شهروندان مطرح شد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 تیر 1404ساعت انتشار : 15:25:13