یک متخصص تغذیه در خصوص انواع آدامس و خواص آن می گوید:آدامس ها دو نوع هستند، یکی قند معمولی یا ساکارز که مصرف آن موجب پوسیدگی دندان می شود و دیگری آدامس هایی که از قندهای مصنوعی ساخته شده است و فاقد قند و شکر طبیعی هستند که قابل هضم در بدن می باشند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 دی 1398ساعت انتشار : 12:0:29 یک متخصص تغذیه در خصوص انواع آدامس و خواص آن می گوید:آدامس ها دو نوع هستند، یکی قند معمولی یا ساکارز که مصرف آن موجب پوسیدگی دندان می شود و دیگری آدامس هایی که از قندهای مصنوعی ساخته شده است و فاقد قند و شکر طبیعی هستند که قابل هضم در بدن می باشند.