برنامههای تجاریسازی مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم و مرکز ملی تحقیقات شوری کشور با بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفت.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 آبان 1394ساعت انتشار : 16:47:27
برنامههای تجاریسازی مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم و مرکز ملی تحقیقات شوری کشور با بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، امروز در جلسه هماندیشی در ستاد سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی دستاوردها، عملکرد، اهداف و برنامههای تجاریسازی مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم و مرکز ملی تحقیقات شوری کشور مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه اسکندر زند، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با تأکید بر انعقاد قرارداد همکاری برای شروع پروژههای قابل تجاری با بخش خصوصی گفت: کلیه فناوریهای واحدهای تابعه و وابسته به سازمان در حوزه ماشینآلات کشاورزی در یک فنبازار تخصصی مورد عرضه قرار گیرند.
همچنین رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور به عملکرد، اهداف و برنامههای مؤسسه در حوزه تجاریسازی تحقیقات و انتقال فناوری پرداخت و برنامههای مؤسسه در حوزه تجاریسازی تحقیقات و انتقال فناوری را تقویت امر این بخش و منابع قابل بهرهبرداری جهت تجاریسازی ارقام زراعی برشمرد.
صابر گلکاری در راستای انتقال دانش فنی به قرارداد واگذاری حق مشارکت در تولید عدس رقم بیلهسوار، قرارداد واگذاری حق مشارکت در تولید بذر رقم گندم آذر2 و قرارداد واگذاری حق مشارکت در تولید بذر رقم گندم باران اشاره کرد و افزود: مؤسسه منابع قابل بهرهبرداری جهت تجاریسازی طرحهای صنعتی را در دست اقدام دارد.
در ادامه، رئیس مرکز ملی تحقیقات شوری یکی از رویکردهای توسعه و تقویت تحقیقات کاربردی مؤسسه را تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی و اهتمام ویژه در فروش و انتقال ان در سطح بهرهبرداران، ملی و بینالمللی برشمرد و برای توسعه شورورزی ارائه بسته مدیریتی را برای کشت گیاهان مناسب با شناسایی منابع آب و خاک مناسب را یکی از سیاستهای مؤسسه بیان کرد.
فرهاد دهقانی از مهمترین قراردادهای انتقال فناوری را بهینهسازی مصرف آب با سازمان جهاد کشاورزی استان یزد و طراحی و ساخت سامانه الکترونیکی اندازهگیری زمان پیشروی و پسروی آب در مزارع کشاورزی را با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برشمرد و به بیان طرحهای مطالعاتی (طرح توسعه نوار ساحلی جنوب کشور با استفاده از شورورزی و افزایش عملکرد گیاه سالیکورنیا در نواحی ساحلی جنوب استان بوشهر) از طریق مصرف بهینه کودهای شیمیایی پرداخت.
گفتنی است، افزایش تحقیقات فناوریبنیان از طریق مشارکت با بخش خصوصی (تحقیقات مشتریمدار) و تشکیل یک فنبازار تخصصی کلیه فناوریهای واحدهای تابعه و وابسته به سازمان در حوزه ماشینآلات کشاورزی ازجمله مهمترین مصوبات جلسه بود./
گزارش: افسانه زعیمزاده
A-940830-03