دانشمندان حوزه مواد غذایی در تلاش هستند تا همبرگر با گوشت آزمایشگاهی بسازند اما نتیجه کار آنها طعم مصنوعی یا بسیار گران بوده است. اکنون یک شرکت توانسته همبرگر بدون گوشتی تولید کند که کاملا طعم واقعی میدهد.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 مرداد 1395ساعت انتشار : 5:37:28دانشمندان حوزه مواد غذایی در تلاش هستند تا همبرگر با گوشت آزمایشگاهی بسازند اما نتیجه کار آنها طعم مصنوعی یا بسیار گران بوده است. اکنون یک شرکت توانسته همبرگر بدون گوشتی تولید کند که کاملا طعم واقعی میدهد.