
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها آمریکا، هشت گروه مواد غذایی عامل ۹۰ درصد واکنشهای جدی آلرژیک از جمله شیر، تخم مرغ، ماهی، صدف، گندم، سویا، بادام زمینی و مغزیجات درختی هستند.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اسفند 1396ساعت انتشار : 7:4:32طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها آمریکا، هشت گروه مواد غذایی عامل ۹۰ درصد واکنشهای جدی آلرژیک از جمله شیر، تخم مرغ، ماهی، صدف، گندم، سویا، بادام زمینی و مغزیجات درختی هستند.