علی ابراهیمی، رئیس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، گفت: فراهم آمدن شرایط افزایش تولید مرغ به کاهش قیمت در بازار برای مصرفکننده انجامید و تولیدکننده هم توانست تولید بیشتری داشته باشد با این حال این مصرفکنندگان نهایی در زنجیره تولید بودند که از شرایط جدید بیشتر منتفع شدند و از آنجا که تولید بیشتر از نیاز است و قیمتها پایین آمده تولیدکنندگان با کاهش حاشیه سود مواجه هستند و تولید را در مرز ضرردهی پیش میبرند.
منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 مرداد 1403ساعت انتشار : 7:1:2