گرگان - ایرنا- مدیر کمپین سفره های دوستی خواستار شد که تعریف امتیازی از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان برای رستوران هایی که دورریز مواد غذایی خود را مدیریت می کنند، انجام شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 تیر 1395ساعت انتشار : 10:57:29گرگان - ایرنا- مدیر کمپین سفره های دوستی خواستار شد که تعریف امتیازی از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان برای رستوران هایی که دورریز مواد غذایی خود را مدیریت می کنند، انجام شود.