روغن کنجد ارزش غذایی بالایی دارد و از اسیدهای چرب «لینولییک اسید»(امگا ۶) و «لینولنیک اسید» (امگا ۳) تشکیل شده و از آن جایی که بدن قادر به تولید آنها نیست، این اسیدهای چرب باید از طریق رژیم غذایی به بدن برسند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آبان 1396ساعت انتشار : 16:19:4روغن کنجد ارزش غذایی بالایی دارد و از اسیدهای چرب «لینولییک اسید»(امگا ۶) و «لینولنیک اسید» (امگا ۳) تشکیل شده و از آن جایی که بدن قادر به تولید آنها نیست، این اسیدهای چرب باید از طریق رژیم غذایی به بدن برسند.