رشت - ایرنا- رییس گروه سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: با اجرای برنامه سلامت رمضان در این استان از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون، دو هزار و 778 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل استفاده کشف و معدوم شد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 خرداد 1397ساعت انتشار : 7:1:25رشت - ایرنا- رییس گروه سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: با اجرای برنامه سلامت رمضان در این استان از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون، دو هزار و 778 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل استفاده کشف و معدوم شد.