اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 بهمن ماه 1403 ساعت: 1:25:34

زنجیره تولید بوقلمون در کرمانشاه راه اندازی شد

زنجیره تولید بوقلمون در کرمانشاه راه اندازی شد

کرمانشاه- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه ظرفیت تولید سالانه هزار و ۲۸۴ تن گوشت بوقلمون در استان وجود دارد، اعلام کرد: زنجیره ارزش و تولید بوقلمون در کرمانشاه راه‌اندازی شده است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1399ساعت انتشار : 12:0:54
کرمانشاه- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه ظرفیت تولید سالانه هزار و ۲۸۴ تن گوشت بوقلمون در استان وجود دارد، اعلام کرد: زنجیره ارزش و تولید بوقلمون در کرمانشاه راه‌اندازی شده است.