کرمانشاه- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه ظرفیت تولید سالانه هزار و ۲۸۴ تن گوشت بوقلمون در استان وجود دارد، اعلام کرد: زنجیره ارزش و تولید بوقلمون در کرمانشاه راهاندازی شده است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1399ساعت انتشار : 12:0:54کرمانشاه- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه ظرفیت تولید سالانه هزار و ۲۸۴ تن گوشت بوقلمون در استان وجود دارد، اعلام کرد: زنجیره ارزش و تولید بوقلمون در کرمانشاه راهاندازی شده است.