اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 4:25:33

کنجد را درست مصرف کنیم / خواص کنجد و روغن آن از نگاه یک متخصص تغذیه

کنجد را درست مصرف کنیم / خواص کنجد و روغن آن از نگاه یک متخصص تغذیه

شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر لزوم مصرف کنجد به صورت سیاه و پوست کنده نشده تاکید کرد و بیان داشت : کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده 14 درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است و مصرف 50 گرم از کنجد، 25 درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 دی 1395ساعت انتشار : 10:37:22
شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر لزوم مصرف کنجد به صورت سیاه و پوست کنده نشده تاکید کرد و بیان داشت : کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده 14 درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است و مصرف 50 گرم از کنجد، 25 درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند.