اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 3:25:15

ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید

ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت: واحدهای شالیکوبی با به‌روز کردن تجهیزات به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفته‌اند و امروز این ضریب به بیش از ۶۰ درصد رسیده است.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مهر 1403ساعت انتشار : 12:1:27
مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت: واحدهای شالیکوبی با به‌روز کردن تجهیزات به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفته‌اند و امروز این ضریب به بیش از ۶۰ درصد رسیده است.