قزوین- مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت:با تولید ۵ درصد گوشت مرغ و شیر، ۱۵ درصد گوشت قرمز و۱۰ درصد تخم مرغ کشور در قزوین در تنظیم بازار غذایی حدود ۳۴ میلیون نفر از جمعیت کشور نقش اساسی داریم.
منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 7:0:34قزوین- مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت:با تولید ۵ درصد گوشت مرغ و شیر، ۱۵ درصد گوشت قرمز و۱۰ درصد تخم مرغ کشور در قزوین در تنظیم بازار غذایی حدود ۳۴ میلیون نفر از جمعیت کشور نقش اساسی داریم.