
بندرعباس- ایرنا- مدیرگروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت هرمزگان گفت: با اجرای برنامه سلامت نوروزی و با انجام بازدید از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی از اول تا هفتم فروردین ماه ، مقدار چهار هزار و 72 کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمع آوری و معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 فروردین 1396ساعت انتشار : 14:27:24بندرعباس- ایرنا- مدیرگروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت هرمزگان گفت: با اجرای برنامه سلامت نوروزی و با انجام بازدید از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی از اول تا هفتم فروردین ماه ، مقدار چهار هزار و 72 کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمع آوری و معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.