
بندرعباس- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت نوروز امسال گروه های بازرسی بهداشت با استفاده از تجهیزات جدید، روغن، مقدار pH و نمک مواد غذایی تهیه شده در اماکن عمومی را اندازه گیری کرده و طبخ استاندارد یا غیراستاندارد مواد غذایی را تشخیص می دهند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 اسفند 1395ساعت انتشار : 9:47:24بندرعباس- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت نوروز امسال گروه های بازرسی بهداشت با استفاده از تجهیزات جدید، روغن، مقدار pH و نمک مواد غذایی تهیه شده در اماکن عمومی را اندازه گیری کرده و طبخ استاندارد یا غیراستاندارد مواد غذایی را تشخیص می دهند.