اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 5:25:42

علوم پزشکی هرمزگان روغن و نمک غذاها را اندازه گیری می کند

علوم پزشکی هرمزگان روغن و نمک غذاها را اندازه گیری می کند

بندرعباس- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت نوروز امسال گروه های بازرسی بهداشت با استفاده از تجهیزات جدید، روغن، مقدار pH و نمک مواد غذایی تهیه شده در اماکن عمومی را اندازه گیری کرده و طبخ استاندارد یا غیراستاندارد مواد غذایی را تشخیص می دهند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 اسفند 1395ساعت انتشار : 9:47:24
بندرعباس- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت نوروز امسال گروه های بازرسی بهداشت با استفاده از تجهیزات جدید، روغن، مقدار pH و نمک مواد غذایی تهیه شده در اماکن عمومی را اندازه گیری کرده و طبخ استاندارد یا غیراستاندارد مواد غذایی را تشخیص می دهند.