رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: به منظور حفظ ضخامت و حالت سفتی در سرشیر هتای سنتی از دستمال کاغذی استفاده میشود این در حالی است که این مواد سلولزی به هیچ عنوان در بدن هضم نمی شوند.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آبان 1396ساعت انتشار : 15:18:14رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: به منظور حفظ ضخامت و حالت سفتی در سرشیر هتای سنتی از دستمال کاغذی استفاده میشود این در حالی است که این مواد سلولزی به هیچ عنوان در بدن هضم نمی شوند.