تسنیم نوشت: یک متخصص علوم و صنایع غذایی با تشریح چای درجه یک، دو و سه نسبت به اینکه مردم چای «کله مورچه» ننوشند، به جزئیات بهترین چای پرداخت و گفت: چای، بستهبندیهای معروف به کیسه ای از خاکههای بیکیفیت چای تهیه میشوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی هستند.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 مهر 1395ساعت انتشار : 9:37:43تسنیم نوشت: یک متخصص علوم و صنایع غذایی با تشریح چای درجه یک، دو و سه نسبت به اینکه مردم چای «کله مورچه» ننوشند، به جزئیات بهترین چای پرداخت و گفت: چای، بستهبندیهای معروف به کیسه ای از خاکههای بیکیفیت چای تهیه میشوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی هستند.