نگهداری و پختن گوشت یخ زده به طبع راحت تر است، امادر صورتی که شما روش های صحیح یخ زدایی راآموزش دیده باشید تا میکروب واردمواد غذایی نشودوآنهارا مسموم نکند. گوشت یکی از اصلی ترین منایع پروتئنی است که به مدت 1 تا 2 روز در یخچال می توان از آن نگهداری نمود اما برای نگهداری طولانی لازم است گوشت را فریز نمود. با فریز نمودن گوشت می توان زمان تهیه غذا این ماده غذایی را از فریزر خارج و یخ زدایی نمود و در تهیه غذا از آن استفاده کرد. بسیاری از خانم ها هنگام یخ زدایی گوشت اشتباهات فراوانی را مرتکب می شوند، اشتباهاتی که برخی از آنها ممکن است سلامت خانواده را تهدید نمایند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 14:1:39