اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

مصرف مواد قندی در سحری موجب گرسنگی زودرس می‌شود

مصرف مواد قندی در سحری موجب گرسنگی زودرس می‌شود

زنجان - ایرنا - بنابر نظر متخصصان امر مصرف مواد غذایی قندی و شیرین در وعده سحری توصیه نمی‌شود، چرا که مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین و ورود سریع قند خون به داخل سلول‌ها و در نتیجه افت قند خون، موجب گرسنگی زودرس می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 12:0:56
زنجان - ایرنا - بنابر نظر متخصصان امر مصرف مواد غذایی قندی و شیرین در وعده سحری توصیه نمی‌شود، چرا که مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین و ورود سریع قند خون به داخل سلول‌ها و در نتیجه افت قند خون، موجب گرسنگی زودرس می‌شود.