اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 11 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 10 مرداد ماه 1404 ساعت: 22:25:33

تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

محققان دریافتند ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها نظیر چای سبز، انگور و شکلات تلخ می توانند باهم پیوند خورده و مانع از عملکرد یک آنزیم خاص موسوم به پروتئاز در کروناویروس شوند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آذر 1399ساعت انتشار : 9:0:41
محققان دریافتند ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها نظیر چای سبز، انگور و شکلات تلخ می توانند باهم پیوند خورده و مانع از عملکرد یک آنزیم خاص موسوم به پروتئاز در کروناویروس شوند.