دکتر محمد حسین عزیزی متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچههای بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب میشود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ است.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 مهر 1395ساعت انتشار : 16:14:11دکتر محمد حسین عزیزی متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچههای بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب میشود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ است.