اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 15 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 15 دى ماه 1403 ساعت: 15:25:28

رژیم غذایی فاقد گلوتن ریسک سرطان را کاهش می دهد

رژیم غذایی فاقد گلوتن ریسک سرطان را کاهش می دهد

نتایج یک مطالعه بر روی ۴۷ هزار فرد مبتلا به بیماری سلیاک نشان می دهد که خطر کلی سرطان در بیماران بالاتر از ۴۰ سال در اولین سال تشخیص بیماری سلیاک کمی افزایش می یابد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 اسفند 1400ساعت انتشار : 7:0:48
نتایج یک مطالعه بر روی ۴۷ هزار فرد مبتلا به بیماری سلیاک نشان می دهد که خطر کلی سرطان در بیماران بالاتر از ۴۰ سال در اولین سال تشخیص بیماری سلیاک کمی افزایش می یابد.