مدیرعامل یکی از شرکتهای زیرمجموعه انستیتو تحقیقات و تغذیه کل کشور از تولید محصول جدید جاذب اکسیژن در بستههای مواد غذایی خبر داد و گفت: این محصول موجب ماندگاری مواد غذایی میشود و به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک میکند و به تبع آن امنیت غذایی در کشور را بهبود میبخشد.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 شهریور 1397ساعت انتشار : 12:2:52مدیرعامل یکی از شرکتهای زیرمجموعه انستیتو تحقیقات و تغذیه کل کشور از تولید محصول جدید جاذب اکسیژن در بستههای مواد غذایی خبر داد و گفت: این محصول موجب ماندگاری مواد غذایی میشود و به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک میکند و به تبع آن امنیت غذایی در کشور را بهبود میبخشد.