وزیر کشاورزی و جنگلداری ایتالیا گفت: تجربیات خوبی در الگوی کشت کشاورزی داریم به طوریکه میزان ارزش افزوده ما در هر هکتار ۲ برابر اروپا است و بزرگترین سطح زیر کشت بیولوژیک را داریم.
منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 بهمن 1394ساعت انتشار : 15:7:27به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اتاق تهران امروز میزبان بازرگانان ایتالیایی در حوزههای غذایی و آشامیدنی بود که در رأس این هیأت آقای ماورتزی مارتینو وزیر کشاورزی و جنگلداری ایتالیا حضور داشت.
مارتینو در این دیدار گفت که رایزنیهایش با ایران از نمایشگاه اکسپوی ایتالیا آغاز شده و به نظر میرسد، ایران و ایتالیا وارد مرحله جدیدی از همکاری با یکدیگر شدهاند که در واقع از مهمترین آثار گشایش سیاسی و دیپلماتیکی است که برای ایران در دنیا اتفاق افتاده است.
وی الگوی غذایی و کشاورزی ایران و ایتالیا را مکمل یکدیگر دانست و افزود: بنا نداریم که بین دو کشور یکی گیرنده و آن یکی دهنده باشد، بلکه ما به سرمایهگذاری مشترک فکر میکنیم.
وزیر کشاورزی و جنگلداری ایتالیا گفت: ایتالیا تجربه خوبی را در الگوی کشاورزی دارد به طوری که 2 برابر اروپا از جمله آلمان و انگلیس در هر هکتار ارزش افزوده ایجاد میکنیم و این رقم 60 درصد بیشتر از تولید کشاورزی در فرانسه است.
مارتینو خاطرنشان کرد که ایتالیا پنجمین وسعت کشاورزی دنیا در حوزه بیولوژیک است و یک میلیون و 300 هزار هکتار زمین در ایتالیا به شیوه بیولوژیک کشت میشود.
به گفته وزیر کشاورزی و جنگلداری ایتالیا تکنولوژی نوین ماشینآلات کشاورزی و رعایت حلقههای ایجاد ارزش افزوده و فرآوری محصولات کشاورزی پس از برداشت مزیتهای ایتالیاست که ایران میتواند برای مدیریت تولید محصولات کشاورزی خود از آن استفاده کند.
در ادامه لوئیجی اسکوردامازلیا رئیس فدراسیون انجمن صنایع غذایی ایتالیا گفت: امروز ایران علیرغم کشورهایی که وابسته به نفت هستند، توانسته است در دوران تحریم از این فرصت استفاده کرده و توانایی خود را در بخشهایی از جمله غذایی تقویت کند، در حالی که کشورهای وابسته به نفت اقتصادشان در عذاب است.
وی با اشاره به اینکه حجم مبادلات تجاری بین ایران و ایتالیا قابل قبول نیست و باید از سطح دهها هزار یورو فراتر برود، خاطرنشان کرد: در سال گذشته مبادلات تجاری دو کشور 12 درصد افزایش یافته، اما ظرفیت بیشتر از این چیزهاست.
وی به توانمندی کشورش در حوزه دانش و فناوری اشاره کرد و گفت: ما 30 میلیون هکتار زمین زراعی (حدود دو برابر زمین زراعی ایران) حاصل خیز داریم که میتواند زمینهای برای گسترش شریک تجاری بین دو کشور باشد.
وی تاکید کرد: در ایران به دنبال تبلیغات نیستیم، بلکه به فکر سرمایهگذاری دراز مدت هستیم.
به گزارش فارس، در این دیدار یادداشت تفاهمی بین انجمن صنایع غذایی ایران و فدراسیون صنایع غذایی ایتالیا به امضاء رسید.
انتهای پیام/بhttp://fna.ir/JSL81U